Продукти
-
2
домата
-
3
глави
лук
-
3
чушки
-
200
г
сланина
(може и без)
-
1
кг
свинско филе
-
черен пипер
на вкус
-
чубрица
на вкус
-
ким
-
200
мл
бяло вино
-
сол
на вкус
-
2
с.л.
масло
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
- На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, лук, сланина, домат.
- Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
- Сервираме с гарнитура по желание.
Рецепта и снимка: Росица Генчева, прочетете още вкусни рецепти в книгата "1555 Избрани рецепти" от Росица Генчева