Телешки руладини |
|
Продукти
|
Време: 110
|
Начин на приготвяне1. Разстиламе телешките шницели и ги начукваме леко през прозрачно фолио. Подправяме с черен пипер и сол. Намазваме ги с горчица и поръсваме с нарязаните на ситно кисели краставички, магданоз, бекон и чесън.. 2. Навиваме ги на рулца и ги забождаме с клечки за зъби. 3. Загряваме олиото и ги запържваме от всички страни. Добавяме горещия бульон и поставяме похлупак върху тигана. Оставяме на слаб огън около 1 ч. и 20 мин., като доливаме с вода при нужда. 4. След като ястието е готово, можем да приготвим и гарнитура от сварени картофи, задушено червено зеле, да ги залеем с разтопено масло и да декорираме със стръкче прясна мащерка. |