Телешки шишчета с кашкавал

Продукти

  • 200 г телешко контрафиле
  • 250 г кашкавал
  • 4 с. л. соев сос
  • 1 с. л. оризов оцет
  • 1 с. л. мед
  • чили

Време: 20 мин.
Ниво: лесно

Large teleshki shishcheta s kashkaval

Начин на приготвяне

1. Нарязваме телешкото месо на дълги лентички и го начукваме през домакинско прозрачно фолио. Нарязваме кашкавала на дълги правоъгълници по 3 см.

2. Поставяме парчетата кашкавал по дължина на шишчето и навиваме месото. В отделен съд разбъркваме соевия сос и оризовия оцет и поливаме всяко шишче.

3. Печем на загрята скара или оребрен тиган по 3 мин. от всяка страна и сервираме топли, поръсени с чили.