Телешко печено

Продукти

  • 2 г сол
  • 20 г фенхел
  • 20 г магданоз
  • 50 г кетчуп
  • 10 г мед
  • 50 мл. сос "уорчестър"
  • 10 г пипер , меланж
  • 300 г телешко бон филе

Време: 45 мин.
Ниво: лесно

Large teleshko pecheno

Начин на приготвяне

  1. Овкусяваме и втъркваме хубаво пипера във филето.
  2. В нагорещен тиган запечатваме телешкото бон филе от двете страни за 30 секунди на страна.Поставяме филето в тава и го намазваме със сос уорчестър, меда и кетчупа.
  3. Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, за 8-10 минути.
  4. След като е готово, го покриваме с алуминиево фолио и оставяме да почине за 10 минути.
  5. Гарнираме със зелена салата и картофи, по избор.
  6. Аранжираме със ситно нарязан магданоз и фенхел. Сервираме.