- Разбиваме жълтъците със захарта и ги поставяме на водна баня. Наливаме на тънка струйка 150 млвино Марсала и бъркаме докато започне да се сгъстява. Оставяме сместта да се охлади.
- След като крема е охладен, добавяме маскарпонето, заквасената сметана и ванилия.
- В изстиналото кафе разтваряме 2-3 супени лъжици захар и 100 мл. вино Марсала. Потапяме за много кратко бишкотите и започваме да ги редим в правоъгълна тавичка. Редуваме един ред бишкоти и един ред крем, като завършваме отгоре с крем.
- Покриваме тавичката с домакинско прозрачно фолио и прибираме в хладилника за около 3-4 часа. След това поръсваме с какао.
Съвет: какаото го слагаме в малка цедка и така поръсваме равномерно. Виното "Марсала" може да открием в La Bottega - facebook.com/La.bottega.Sofia