Whiskey Barrel punch

Продукти

  • 190 мл. шампанско
  • 2 чаши бърбън
  • 4 капки "ангостура" битер
  • 0,5 ч.ч. сироп от нар
  • 1 ч.ч. лимонов сок
    пресен
  • 5 с.л. захар
  • 3 лимона
    кората
  • лед

Начин на приготвяне

  1. В голяма купа разбъркваме добре корите от лимон и захарта с хаванче, докато корите не пуснат сок и захарта не се навлажни достатъчно и не поеме от мириса/вкуса.
  2. Изсипваме сместа в лимоновия сок и разбъркваме докато захарта напълно се разтвори. Разбъркваме в сиропа от нар, битера и бърбъна. Добавяме лед, за да охладим получената смес, и разбъркваме докато не се изстуди.
  3. Изсипваме сместа в купа за пунш с още малко лед и заливаме с шампанско. 
  4. По желание, може да гарнираме с малко цели череши. Сервираме веднага.