Продукти
-
черен пипер
на вкус
-
сол
на вкус
-
лимонов сок
на вкус
-
зехтин
на вкус
-
100
г
моцарела
-
20
г
маслини
-
1
връзка
зелен лук
-
80
г
диви ягоди
-
1
зелена салата
-
50
г
рукола
Начин на приготвяне
- Почистваме, измиваме и накъсваме зелената салата. Поставяме я в купа.
- Измиваме и добавяме руколата.
- Почистваме, измиваме и нарязваме зеления лук. Добавяме го към салатата.
- Почистваме и измиваме ягодите, и заедно с маслините и моцарелата ги прибавяме към купата.
- Добавяме зехтин, лимонов сок и черен пипер на вкус.
- Разбъркваме и сервираме.