Продукти
-
1
глава
червен лук
-
200
гр.
репички
-
1
зелена залата
-
125
гр.
зелен боб (сварен)
-
1
с.л.
сухо шери или оризов оцет
-
3
с.л.
соев сос лайт
-
600
гр.
телешко филе
Начин на приготвяне
1. Мариноваме на телешките филета в соевия сос лайт и оризовия оцет за минимум 30 минути.
2. Изсушаваме ги върху памучна кърпа и ги печем на грил за 3-5 минути от всяка страна. Оставяме ги да изстинат и ги нарязрваме на тънки ленти.
3. Взимаме зеления боб със зелената салата, репичките и червения лук, нарязан на тънки полумесеци.
4. Сервираме всяка порция салата с по едно телешко филе отгоре.