Close search

Апетитни ястия в новия брой 73 на списание „Меню“

Апетитни ястия в новия брой 73 на списание „Меню“ Апетитни ястия в новия брой 73 на списание „Меню“ Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Японската кухня, извън любимото на мнозина суши, може би е далечна за българските вкусове.

Но с апетитните ястия в новия брой 73 на „Меню“, създадени от Ивелина Иванова, шеф-готвач на списанието, от Петър Михалчев, собственик на ресторант „Мияби“ и Георги Георгиев, шеф-готвач на „Хамачи“, странните японски съставки и техники ни стават близки и достъпни, а ритуалите и символите на храната – разбираеми и достойни за уважение. 

Рецептите от Страната на изгряващото слънце в този брой са напълно изпълними в домашни условия и дават едно приятно чувство за чистота и завършеност.

Изобщо чистота на вкусовете и чистота на продуктите е постоянна нишка в новия брой на „Меню“. Тя е характерна и за краля на варивата – ориза, чийто видове ви представяме и който присъства в доста от рецептите и дори в сладкишите, и за неговия достоен заместител – булгура, както и за био млякото Harmonica или за слънчевата храна на Тунис.

За финал ви поднасяме съблазнителна торта под формата на нежно цвете в красива саксия.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност