Close search

Лесна тридневна диета с прочистващо действие

Лесна тридневна диета с прочистващо действие Тридневна диета с прочистващо действие Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Тази тридневна диета не е свързана с кой знае какви крайни ограничения или лишения. Спазва се в продължение на три дни. Хубаво е след диетата да има период от около 15-20 дни почивка. 

Този тип диета, значително ще помогне и ще съдейства на организма Ви да се изчисти от отпадните вещества и токсините, които само му вредят, пиша от hubavica.eu. В нея изцяло се залага на приема на много и полезни продукти, в лицето на зеленчуците и плодовете. 

В резултат на това, тялото ще се освободи от излишните отпадни продукти, без да се намалява неговата сила или да се нарушава цялостното му здравословно състояние. Особено облагодетелствана от тридневната диета ще бъде храносмилателната система и стомашно-чревния тракт. В тази диета са включени много плодове и зеленчуци, което я прави полезна и в същото време с прочистващо действие. 

Благодарение на полезните вещества, които се приемат с продуктите през тези три дни, организма ще укрепне. Той ще е снабден, хем с полезни и хранителни вещества, хем ще може да се отърве от поне един-два излишни килограми.

Ден Първи: 

През този ден трябва да пиете само прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци. Подходящи са динята, пъпеша, крушите, нектарините, гроздето, доматите и краставиците. Пийте соковете през целия ден, по-често и по малко. Наред със соковете е препоръчително да пиете и вода или чайове, но неподсладени. В краен случай може да добавите към чая само една лъжичка мед. Захарта в плодовете ще задоволи нуждата от сладост за организма. Най-добре ще бъде ако Вие самите, в изцяло домашни условия, си направите съответните сокове. Така ще знаете и ще бъдете сигурни, че са здравословни и без консерванти.

Ден Втори: 

През този ден, вместо под формата на сокове, яжте самите плодове и зеленчуци. Правете си ги на салати, съответно плодова и зеленчукова. Режете ги на ситно, за да спомогнете храносмилателния процес. Хапвайте често и по малко количество на всяко хранене. Между самите хранения, не забравяйте да пиете вода или чайове, които не трябва да са подсладени със захар.

Ден Трети: 

Още от сутринта започнете храненето с плодове, под формата или на сок или на салата. За обяд може да си позволите зеленчуци на скара или на пара. Следобедната закуска трябва да бъде от плодове и зеленчуци, под формата на салати. За вечеря може и зеленчукова лека супичка. Отново не забравяйте да пиете вода през целия ден. 

След като диетата приключи, не се втурвайте веднага към мазната и тежка храна. като за начало започнете със супи и продължете да пиете вода. Изградете си навика, сутрин на гладно да изпивате по една чаша хладка вода и да хапвате по една супена лъжица мед.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност