Close search

Вкусно у дома с Green Master: Филе от бяла риба

Вкусно у дома с Green Master: Филе от бяла риба Филе от бяла риба на барбекю тиган Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Свикнали сме да възприемаме здравословната храна като нещо необходимо, но далеч не вкусно, като нещо принудително. Нима трябва да е така?

Едва ли. От Green Master също са на мнение, че полезно и вкусно могат да вървят ръка за ръка и това го показват със серията си домакински съдове за готвене.

Тази серия я тестваме сега и днес спираме вниманието си върху барбекю-тигана XXL за шницели и риба със стъклен капак (35 х 24 см), в който ще приготви филе от бяла риба.

Ето какво ще е нужно за рецептата:

- 450 г филе от бяла риба
- 1 к.ч. зехтин
- 1 к.ч. прясно мляко
- 1 с.л. оцет
- черен пипер на вкус
- сол на вкус

А сега да видим какви са стъпките по приготвянето на това вкусно ястие.

Поръсваме филето с млякото, оцета, черен пипер и сол на вкус, и го оставяме да престои 1 час (на стайна температура). След това го изцеждаме от млякото и го потапяме в зехтина.

Филето печем в нагорещения барбекю-тиган, като го обръщаме да се изпече добре и от двете страни.


Основното предимство на барбекю-тигана на Green Master е специалното незалепващото и незагарящо каменно покритие STONELINE, което позволява да готвим с почти никаква или въобще никаква мазнина. Оставяте месото или рибата сами да пуснат мазнина и сокове и да се сготвят по най-добрия възможен начин, за което спомага и оребреното дъно на тиганаТака ястието става едновременно вкусно и се премахва вредният елемент на пърженото. 

Голям е, може да събере много храна и да я изпържи без проблем. Дизайнът е удобен, а възможността да се готви на по-висока температура - 260 градуса, без това да влияе на дръжката, която няма да се нагрее и няма да се плъзга в ръката ви, е допълнителен плюс.

Ако си падате по задушеното пък, с помощта на стъкления капак, можете спокойно да задушавате.

А ето как се получи и нашата бяла риба.

А ние продължаваме да тестваме уредите на Green Master, така че очаквайте скоро новите ни предложения.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност