Close search
fpi-main-image

Иска ли ви се да се научите да готвите добре и да изненадвате вашите близки и приятели с апетитни и вкусни ястия у дома?


Вече можете да го постигнете по най-приятния и забавен начин - в компанията на главния редактор на Kulinaria.bg Нина Тодорова и шеф-готвачите на FPI Hotels & Resorts - chef Ивайло Рангелов, chef Христо Пенчев и chef Петър Цветански. В специално оборудваната кухня на хотел “Арена Ди Сердика” можете да посетите кулинарен курс, в който да се забавлявате през уикенда и да научите любопитни тънкости от кулинарното изкуство.


Знаем, че това е предложение, на което е трудно да се откаже, особено като се има предвид, че вече не само любовта на мъжа минава през стомаха, но и на жената. Затова не чакайте повече, запишете се сега!


FPI Hotels & Resorts управлява няколко хотела в гр. София, в това число и Арена ди Сердика Резиденс Хотел, Бутик Хотел Кристъл Палас, Хотел Хил и Апартаментна Къща България. FPI Hotels & Resorts разполага и с два ваканционни обекта - Ваканционно Селище Санта Марина, намиращо се в непосредствена близост до черноморския град Созопол, и Св. Иван Рилски Хотел, Спа и Апартаменти в ски-курорта Банско. В допълнение, групата менажира ресторант, фитнес и СПА център в София – Модерато Ресторант и Бар, Инерджи Фитнес и СПА център. Стандартите за високо качество на обслужване на FPI Hotels & Resorts и индивидуалният подход към всеки гост са основните фактори, които отличават веригата сред останалите хотели в България.


Kulinaria.bg е българска онлайн медия и гайд за авторски и изпитани рецепти, вкусни гозби и изтънчени гурме фантазии.

Chefs

  • Chef Ивайло Рангелов е роден и израснал в гр.София. Завършил е СПТУ по хлебни и сладкарски технологии. Интересен факт е, че е завършил и счетоводство и контрол в УНСС. Работил е в редица известни ресторанти в България. Кариерата му продължава в 5-звездния хотел "Арена ди Сердика" в гр.София.

  • Chef Христо Пенчев е роден в гр.София. Завършил е СПТУ по туризъм и отдих в Банкя, като технолог на кулинарната продукция. Вече 10 години работи като главен готвач в различни ресторанти на българската хотелска верига FPI Hotels and Resorts.

  • Chef Петър Цветански е роден и израснал в гр.София. Завършил е Техникум по обществено хранене в гр.Банкя. Интересен факт е, че е завършил и международен туризъм и маркетинг в УНСС. Работил е в редица известни ресторанти в България. Кариерата му продължава в 4-звездния бутик хотел "Кристъл Палас".

Кулинарни курсове

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност