Close search
Петър Цветански

Петър Цветански

Chef Петър Цветански е роден и израснал в гр.София. Завършил е Техникум по обществено хранене в гр.Банкя. Интересен факт е, че е завършил и международен туризъм и маркетинг в УНСС. Работил е в редица известни ресторанти в България. Кариерата му продължава в 4-звездния бутик хотел "Кристъл Палас".

Кошничка от карамел
5.0
Общо Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Шоколадов фъдж с ядки и бисквити
4.3
Общо Време: 20
Ниво: лесно
Продукти: натрошени бисквити,  печени ядки,  сол,  натрошен шоколад,  подсладено кондензирано мляко
Чийз кейк с бял шоколад без печене
3.7
Общо Време: 30
Ниво: лесно
Продукти: кора на 1 лимон или портокал,  заквасена сметанабял шоколад,  маскарпоне,  крема сирене филаделфия,  маслопудра захаробикновени бисквити
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност