Close search
Ивайло Рангелов

Ивайло Рангелов

Chef Ивайло Рангелов е роден и израснал в гр.София. Завършил е СПТУ по хлебни и сладкарски технологии. Интересен факт е, че е завършил и счетоводство и контрол в УНСС. Работил е в редица известни ресторанти в България. Кариерата му продължава в 5-звездния хотел "Арена ди Сердика" в гр.София.

Салата от риба тон, царевица и червен боб
5.0
Общо Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Салата с октопод и маслини
5.0
Общо Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Саганаки
5.0
Общо Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Продукти: босилекригандоматен сосмаслини,  1 нарязан обелен и почистен от семките домат,  скариди,  калмари, сварени,  октопод, сварен,  зехтинсолпресен лук,  фета,  сушени домата,  черен пипер
Котлети от лаврак
5.0
Общо Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Филе от риба тон с нудли от елда
5.0
Общо Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Продукти: цветни чушки,  чесънтиквички,  моркови,  нудли,  черен пиперсол,  зехтин екстра върджин
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK