Close search

Бирено пиле

5.0
от общо 128 гласа
Време: 65 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Бирено пиле photo-credit Сочно пиле с бира и картофки

Продукти

100 г съдържат:

  • 118 калории
  • 5 г мазнини
  • 11 г протеини
  • 6 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и подсушаваме пилето.
  2. От всички продукти правим марината, с която намазваме пилето с четка. Оставяме го в хладилника да престои поне час. 
  3. Взимаме бутилката с бира 330 мл. и изливаме половината върху пилето, после нанизваме пилето на бутилката, в която е останалата бира. Поставяме пилето в тавата право, и около бутилката нарязваме на едро посолени картофи с малко олио и вода. 
  4. Печем пилето поне час, на 200 градуса.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK