Close search

Бисквитена торта на баба

5.0
от общо 129 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Бисквитена торта на баба photo-credit Вкусна бисквитена торта

Начин на приготвяне

  1. Кипваме 800 мл. от млякото, добавяме захарта и разбъркваме, докато захарта се разтвори.
  2. Разбиваме брашното с яйцата и ванилията, към него прибавяме млякото със захарта и бъркаме непрекъснато, докато се получи гладък крем. 
  3. Начупваме бисквитите и с тях покриваме дъното на подходяща тава. Заливаме ги с част от останалото прясно мляко и от приготвения крем. Правим втори пласт от бисквитите и повтаряме процедурата до изчерпване на продуктите. 
  4. Накрая завършваме с пласт крем. 
  5. Преди консумация готовата торта слагаме да престои поне около час в хладилник.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK