Close search

Чабата с тиквички

5.0
от общо 126 глас
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4

Чабата с тиквички photo-credit Вкусна чабата с тиквички

Начин на приготвяне

1. Нарязваме тиквичката по дължина на дълги ленти и овкусяваме със зехтин. Печем за 2-3 мин. на горещ оребрен тиган и добавяме сол.

2. Разрязваме хлебчетата на две по дължина и намазваме с масло. Слагаме тиквичките и сиренето "Гауда". Запичаме на фурна до разтапяне на сиренето.

3. Гарнираме с рукола и поднасяме топло. По желание можем да заменим тиквичките с патладжан.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK