Close search

Домашно бадемово мляко здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 12 ч. и 5 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Домашно бадемово мляко photo-credit Рецепта за домашно бадемово мляко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Накисваме ядките за една нощ във вода. 
  2. След това ги изплакваме, изцеждаме и изсипваме в блендер. 
  3. Добавяме водата и по желание ванилията и меда. 
  4. Включваме блендера и блиндираме 2-3 минути. 
  5. Готовото мляко прецеждаме през марля или торбичка за сирене. 

* Готовото мляко може да съхраняваме 2-3 дни в хладилник.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK