Close search

Домашно гуакамоле за Великденските пости здравословноApple

5.0
от общо 126 глас
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Домашно гуакамоле за Великденските пости photo-credit Вкусно домашно гуакамоле

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме, подсушаваме и разрязваме авокадото на половина.  Отстраняваме костилката. 
  2. Издълбаваме месестата част и го намачкваме с вилица.
  3. Почистваме и пресоваме чесъна. Добавяме го към авокадото и разбъркваме добре заедно със сока от лайм, зехтина и сол на вкус. Разбъркваме. 
  4. Почистваме и нарязваме магданоза и го поръсваме най-отгоре. Сервираме. 

* Гуакамолето сервраме с царевичен чипс. 

** В класическата рецепта се прибавя и един обелен домат, нарязан на дребни кубчета и половин глава червен лук, нарязан на ситно.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK