Close search

Еленско месо с билки

5.0
от общо 126 глас
Време: 4 ч. и 15 мин.
Ниво: професионално
Порции: 2

Еленско месо с билки photo-credit Еленско месо с билки

Продукти

100 г съдържат:

  • 158 калории
  • 3 г мазнини
  • 30 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Втриваме подправките в месото, навиваме го и го връзваме на руло.
  2. Печем в предварително загрята на 180-200 градуса фурна, около 3-4 часа.
  3. Отстраняваме конците и го нарязваме на парчета.
  4. В отделен съд сипваме малко бульон от тавата, в която сме пекли месото и добавяме подправките.
  5. Варим около 5 минути и добавяме предварително приготвеният сух сос. Редуцираме го.
  6. Сервираме месото полято със соса и по желание, с гарнитура от картофено пюре.

* Еленско месо с билки може да опитате в ресторант за дивеч „Ловната къща“.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK