Close search

Фагри на фурна с марината

5.0
от общо 126 глас
Време: 210 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Фагри на фурна с марината photo-credit Фагри на фурна

Продукти

Начин на приготвяне

1. Нарязваме напречно рибата на 4 места от двете страни. Смесваме всички продукти и поливаме рибата, захлупваме я и оставяме в хладилник за 3 часа.

2. Слагаме рибата в съд за печене, поливаме я с маринатата и печем 30 мин.

3. Сервираме топла и поливаме със соса.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK