Close search

Фетучини със сметана и магданоз

3.6
от общо 130 гласа
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Фетучини със сметана и магданоз photo-credit Вкусни фетучини със сметана и магданоз

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Сваряваме фетучините според описанието на опаковката, като към водата добавяме 1 с.л. от зехтина и малко сол.
  2. В подходящ съд загряваме останалия зехтин и добавяме сметаната, като разбъркваме през цялото време докато се затопли добре.
  3. Прибавяме сирената. Изчакваме да заври, като отново разбъркваме непрекъснато и отстраняваме от котлона.
  4. В голяма купа смесваме фетучините със соса, добавяме нарязания магданоз и разбъркваме добре. 
  5. Сервираме.
Още от : паста

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK