Close search

Гъбена крем супа с кокосово мляко

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Гъбена крем супа с кокосово мляко photo-credit Гъбена крем супа с кокосово мляко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Във вряща посолена вода пускаме почистените и нарязани на дребно, лук, моркови и гъби. 
  2. След като заврят, ги отцеждаме и пасираме, след което връщаме пюрето във водата.
  3. Запържваме леко брашното в маслото. 
  4. Разреждаме с двата вида мляко и връщаме получения сос в супата. 
  5. Оставяме да заври и отстраняваме от огъня. Сервираме.
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK