Close search

Гъбена крем супа здравословноApple 5bb3f88576a082e37938c9cb9e3f7006660e3d66b1cada43561ac40e45e9b150

4.2
от общо 134 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Гъбена крем супа photo-credit Гъбена крем супа с моркови и прясно мялко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Във вряща посолена вода -2 литра, пускаме почистените и нарязани на дребно, лук, моркови и гъби. 
  2. Като заврат, ги отцеждаме и пасираме, след което връщаме пюрето във водата.
  3. Запържваме леко брашното в маслото и го подправяме с черния пипер. 
  4. Разреждаме с прясното мляко и връщаме получения сос в супата. 
  5. Оставяме да заври и отстраняваме от огъня.
  6. Поднасяме супата с крутони. По желание, може да поднесем и с нарязано на ситно варено яйце.

1 Коментар

  1. Small
    Boyan

    Sledvashtiqt put ne propuskaite da kajete kolichestvoto na vodata, zashtoto tova e mnogo vajno

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност