Close search

Глазирани пилешки бутчета

4.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Глазирани пилешки бутчета photo-credit Сочни пилешки бутчета

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В тиган загряваме олиото. 
  2. Добавяме пилешките бутчета и лука. Поръсваме с пипера. Готвим около 5-8 минути, като периодично разбъркваме. 
  3. В купа изсипваме газираната вода, добавяме лютите чушки и соевия сос. 
  4. Добавяме към бутчетата и готвим още около 15 минути, като отново разбъркваме от време на време.
  5. Намаляваме температурата и варим 5 до 10 минути, като разбъркваме често, докато пилешките  бутчета станат напълно "остъклени" и малко количество от глазурата остане в тигана. 
  6. Сервираме  бутчетата горещи, по желание поръсени с малко зелен лук.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK