Close search

Глазирани пилешки крилца със сусам

5.0
от общо 126 глас
Време: 35 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Глазирани пилешки крилца със сусам photo-credit Глазирани пилешки крилца със сусам

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В тиган загряваме олиото. 
  2. Добавяме пилешките крилца и ги поръсваме с пипера. Готвим около 5-8 минути, като периодично разбъркваме. 
  3. В купа изсипваме газираната вода и соевия сос. 
  4. Добавяме към крилцата и готвим още около 15 минути, като отново разбъркваме от време на време.
  5. Намаляваме температурата, добавяме сусама и варим 5 до 10 минути, като разбъркваме често, докато пилешките крилца са напълно "остъклени" и малко количество от глазурата оставане в тигана. 
  6. Сервираме горещи.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK