Close search

Говеждо месо на скара

4.0
от общо 126 глас
Време: 80 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Говеждо месо на скара photo-credit Крехко говеждо месо на скара

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме и нaчукваме месото с дървен чук, след което правим разрези с остър нож диагонално.
  2. Подправяме ги на вкус с подправките и ги мариноваме с ракията и соевия сос за поне 1 час. (Може да ги приготвим и от предната вечер, като след мариноването ги слагаме в хладилника).
  3. Запалваме барбекюто и печем месото от двете страни, като го мажем с олиото и поливаме с останалата марината.
  4. След печенето го слагаме в тенджерка с капак и хубаво я разклащаме. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK