Close search

Италианска сватбена супа

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с 4 Бяло вино

Италианска сватбена супа photo-credit Италианска сватбена супа

Продукти

Начин на приготвяне

1. В средно голяма купа разбъркваме каймата, яйцето, галета, пармезан, босилек и лук на прах

2. Оформяме топчета от каймата. В голяма тенджера слагаме бульона да заври, добавяме ситно нарязаните моркови и спанак и пастата.  По желание може да запържим леко кюфтенцата в зехтин или да ги добавим направо в бульона. Варим до готовност.

3. Разбъркваме често, за да се избегне залепване. Сервираме супата поръсена с пармезан.

Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK