Close search

Кафе еспресо Романо

5.0
от общо 126 глас
Време: 20 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Кафе еспресо Романо photo-credit Кафе еспресо Романо

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Напълваме филтъра на кафеварка под налягане с кафе и добавяме водата. 
  2. На умерен огън сгорещяваме, докато кафето започне да ври. 
  3. Намаляме огъня до слаб и варим, докато кафето спре да кипи. 
  4. Сервираме веднага, като гарнираме с лимоновата кора.

Още от : напитки

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK