Close search

Картофи "Дюшес"

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Картофи "Дюшес" photo-credit Картофи "Дюшес"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелените и сварени картофи се пасират. 
  2. Към полученото пюре се прибавят жълтъците, солта, маслото, индийското орехче. 
  3. Сместа се омесва и от нея се оформят с ръка рулца или друга форма. 
  4. Оформените крокети се намазват с разбитото с млякото яйце и се пекат в гореща фурна.
Още от : предястия

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK