Close search

Кебапчета с лук, чесън и мащерка

5.0
от общо 126 глас
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 10

Кебапчета с лук, чесън и мащерка photo-credit Кебапчета с лук, чесън и мащерка

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Омесваме добре каймата с нарязаните лук, мащерка и пресования чесън. 
  2. Оформяме 10-15 кебапчета, които преди печене заглаждаме с ръка, натопена във вода с малко оцет.
  3. Печем върху сгорещена скара до готовност.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK