Close search

Коктейл "Aperol Spritz"

5.0
от общо 126 глас
Време: 10 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Коктейл "Aperol Spritz" photo-credit Коктейл "Aperol Spritz"

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Винена чаша се пълни с лед, като ледът се разбърква за да се охлади чашата. 
  2. Добавя се 60 мл Cinzano Gran Sec (или друго сухо пенливо вино). 
  3. След това се добавя 40 мл Аperol. 
  4. Завършва се с 20 мл сода. 
  5. Гарнира се с резен портокал.
Още от : напитки

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK