Close search

Крем супа от киселец с лапад и коприва

5.0
от общо 126 глас
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Крем супа от киселец с лапад и коприва photo-credit Крем супа от киселец с лапад и коприва

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме на ситно лука и го задушаваме в маслото, в тенджера. 
  2. Добавяме водата и нарязаните картофи. 
  3. След като картофите се сварят, добавяме и нарязаните на едро киселец, лапад и коприва, предварително измити и почистени.
  4. Варим докато продуктите омекнат, добавяме сол на вкус и пасираме всички зеленчуци до получаване на еднородна смес. 
  5. Накрая добавяме млякото и връщаме супата отново на котлона, докато заври.
  6. Супата сервираме с препечени филийки или крутони. 
Още от : супи

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK