Close search

Лесен пай с вишни

5.0
от общо 126 глас
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 8

Лесен пай с вишни photo-credit Вкусен и лесен пай с череши

Начин на приготвяне

  1. Постиламе масленото тесто в правоъгълна тава и го изпичаме.  
  2. Разбиваме сметаната с млякото и захарта. Добавяме ванилията. 
  3. В купа смесваме сирената и ги разбиваме добре. Прибавяме към млечната смес. Разбиваме до хомогенност. 
  4. Плънката изсипваме върху вече изпеченото маслено тесто и разстиламе добре.
  5. Най-отгоре нареждаме вишните, цели или разрязани на две - по желание. 
  6. Поставяме в хладилник за минимум 5-6 часа преди да сервираме. 

Рецептата за "Маслено тесто", може да намерите в категория "Печива".

Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK