Close search

Лесен пудинг

4.0
от общо 130 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Лесен пудинг photo-credit Лесен пудинг с хляб и мляко

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Поставяме филиите хляб или нарязаната кифла на дъното на предварително намаслен огнеупорен съд. 
  2. Поръсваме с парченца масло и стафиди. 
  3. Разбиваме яйцата и захарта, добавяме млякото. 
  4. Заливаме хляба с млечната смес и поръсваме с малко захар. 
  5. Оставяме настрана за около 10 минути. 
  6. Печем в предварително загрята фурна, около 25 - 30 минути.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK