Close search

Лучена супа

5.0
от общо 127 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Лучена супа photo-credit Вкусна лучена супа със зехтин

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука на дребно. Задушаваме го в зехтина. 
  2. Добавяме брашното, разбъркваме добре и прибавяме бульона с около 2 литра вода. След това добавяме черен пипер и сол на вкус, и оставяме на слаб огън още 15 минути.
  3. Гарнираме със ситно нарязаният магданоз.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK