Close search

Люто свинско с глазура от праскови

5.0
от общо 127 гласа
Време: 40 мин.
Ниво: професионално
Порции: 1

Люто свинско с глазура от праскови photo-credit Люто свинско с глазура от праскови

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В купа смесваме канелата, джинджифила и солта. 
  2. Нарязваме бонфилето на парченца и го поръсваме със сместа от подправките. 
  3. Загряваме зехтин в голям тиган на среден огън. 
  4. Добавяме пържолите и готвим по 2 минути от всяка страна. Изваждаме от тигана и оставяме настрана. 
  5. В същия тиган сипваме прасковите, които предварително сме нарязали на парчета. 
  6. Изчакваме леко да омекнат и добавяме бялото вино, соса „Уорчестър“ и чили пастата. 
  7. Връщаме свинското и готвим още няколко минути, като периодично разбъркваме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK