Close search

Макарони с кашкавал и зеленчуци 

4.6
от общо 130 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Макарони с кашкавал и зеленчуци  photo-credit Макарони с кашкавал и зеленчуци 

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Загряваме зехтина в съд и задушаваме лука и чушката, за около 5 минути или докато омекнат.
  2. Добавяме ситно нарязаните моркови и заливаме с горещата вода. 
  3. Покриваме с капак и варим 20 минути или докато морковите омекнат. 
  4. Междувременно сваряваме макароните, без да добавяме сол към водата за варене. 
  5. Разтапяме маслото в съд и задушаваме в него доматите, докато омекнат. Разбъркваме ги с настъргания кашкавал и продължаваме да варим на средна температура при непрекъснато бъркане, докато кашкавалът се разтопи. 
  6. Добавяме морковената смес към изцедените макарони и пасираме. Разбъркваме със соса.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK