Close search

Малинов чийзкейк

5.0
от общо 126 глас
Време: 60 мин.
Ниво: средно
Порции: 8

Малинов чийзкейк photo-credit Малинов чийзкейк

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Натрошаваме бисквитите и ги разбъркваме много добре с маслото.
  2. Във форма за торти полагаме вече готовия блат от бисквити, който разстиламе добре и притискаме към дъното.
  3. За крема: смесваме сиренето филаделфия, заквасената сметана, сиренето маскарпоне, захарта и меда. Разбъркваме много добре, до получаването на хомогенна смес.
  4. След това намачкваме малините, натрошаваме лешниците и ги прибавяме към готовата смес. Разбъркваме внимателно.
  5. Вече готовият малинов крем разстиламе върху бисквитения блат и поставяме в хладилник за 3-4 часа за да стегне.
  6. Готовият чийзкейк гарнираме с цели малини.
Още от : десерти

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK