Close search

Маринована риба с портокал на скара

5.0
от общо 126 глас
Време: 50 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Маринована риба с портокал на скара photo-credit Маринована риба с портокал на скара

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Изчистваме рибата от люспите.
  2. В купичка смесваме зехитна, портокаловия сок и солта. Разбъркваме добре и с полученана смес намазваме добре рибата. Оставяме я в затворена кутия за 30 минути. 
  3. След това правим няколко разреза, в които поставяме филийките портокал и поставяме на скара да се изпече добре от двете страни. 
  4. Сервираме с гарнитура по избор.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK