Close search

Маринована сьомга, приготвена на тиган

5.0
от общо 126 глас
Време: 70 мин.
Ниво: лесно
Порции: 4

Маринована сьомга, приготвена на тиган photo-credit Сьомга на тиган

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Посоляваме добре сьомгата и добавяме черния пипер. Втриваме внимателно. 
  2. В купа смесваме всички продукти за маринатата и ги разбъркваме много добре. 
  3. Мариноваме рибата, увиваме купата с прозрачно фолио и я оставяме да престои за около един час в хладилника. 
  4. След това отстраняваме фолито, подсушаваме рибата от маринатата в малко кухненска хартия и я поставяме в тиган. 
  5. Запичаме сьомгата по около 1 минута на всяка страна при силно загрят тиган и по 2 минути при по-слабо загрят тиган.
Още от : риба

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK