Close search

Мариновани панирани пилешки бутчета

5.0
от общо 126 глас
Време: 65 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Мариновани панирани пилешки бутчета photo-credit Мариновани панирани пилешки бутчета

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Смесваме всички продукти за маринатата и потапяме бутчетата в нея. Оставяме така около 30-40 минути.
  2. "Начукваме" или стриваме с ръце корнфлейкса  и го слагаме в купичка. 
  3. Разбъркваме яйцата и слагаме и тях в купичка. 
  4. След това всяко бутче топим в яйце, после в корфлейкс и пържим във фритюрник. 
  5. Сервираме горещи, по желание с кетчуп, майонеза и/или горчица и свежа салата.
Още от : месо

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK