Close search

Мариновани пилешки шишчета с люти чери чушки и лук

5.0
от общо 126 глас
Време: 8 ч. и 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Мариновани пилешки шишчета с люти чери чушки и лук photo-credit Мариновани пилешки шишчета с люти чери чушки и лук

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме добре и подсушаваме босилека и магданоза, и ги нарязваме на ситно заедно с чесъна. 
  2. Поставяме билките в купа и към тях добавяме останалите продукти за марината. 
  3. В купата добавяме месото, разбъркваме внимателно и покриваме купата с фолио. Поставяме я в хладилник за 8 часа. 
  4. Почистваме и нарязваме лука и двата вида чушки, поставяме ги в купа и към тях добавяме зехтина. Разбъркваме внимателно. 
  5. Нанизваме зеленчуците на шиш като ги редуваме с месото.
  6.  Вече нанизаните мариновани шишчета печем на барбекю-тиган, като ги обръщаме редовно, за да се изпекат от всички страни.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK