Close search

Мариновани свински шишове

5.0
от общо 126 глас
Време: 12 ч. и 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Мариновани свински шишове photo-credit Сочни мариновани свински шишове

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме магданоза на ситно и накъсваме розмарина на по едри стръкове.
  2. Червеното вино, олиото, оцета, солта и черния пипер ги смесваме в дълбок съд, и към тях прибавяме ситно нарязания магданоз и розмарин.
  3. Нарязваме месото на еднакво големи хапки и го мариноваме в маринатата. (Хубаво е месото да остане в маринатата 12 часа, за да стане по-крехко месото и да попие аромата, и вкуса на маринатата). 
  4. След мариноването, нанизваме месото на шишове и го запичаме на скара или барбекю, до пълна готовност.
  5. По желание, гарнираме с магданоз и малко зехтин.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK