Close search

Мариновано агнешко на скара

4.9
от общо 133 гласа
Време: 50 мин.
Ниво: средно
Порции: 6

Мариновано агнешко на скара photo-credit Мариновано агнешко на скара с пресен магданоз и риган

Продукти

100 г съдържат:

  • 280 калории
  • 35 г мазнини
  • 14 г протеини

Начин на приготвяне

  1. Смесваме лимоновия сок, зехтина и ригана, и ги загряваме в тиган за сотиране, докато леко заврят. Варим ги няколко минути и ги махаме от котлона. 
  2. Добавяме и котлетите, като ги обръщаме така, че да се покрият отвсякъде с маринатата. Мариноваме ги  2-3 часа, като обръщаме котлетите от време на време. 
  3. Изваждаме котлетите и ги овкусяваме от двете страни със сол и пипер. 
  4. Печем ги на добре загрят грил, препоръчително на дърва. Като обръщаме котлетите и от време на време ги поливаме с марината.
  5. Сервираме с гарнитура по избор.

4 Коментара

  1. Small
    Анонимен

  2. Small
    Анонимен

  3. Small
    Анонимен

    jaresvami mnogo kulinarstvot

  4. Small
    Анонимен

Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK