Миди с ориз и бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
- Сваряваме ориза и го прецеждаме.
- В дълбок тиган запържваме в зехтина чесън, слагаме малко риган и поливаме с бялото вино.
- Слагаме добре измитите миди и задушаваме под капак около 6-7 минути.
- Добавяме ориза и копъра, разбъркваме добре.
Съвет:
Вместо копър може да сложим цял стрък девисил в соса за мидите.
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините на "Метро". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Понички
В голяма купа смесваме сухите съставки.Отделно, в друга купа разбъркваме течните продукти.Смесваме вс...
Шоколадови бисквитки с фъстъчено масло
Разбъркваме старателно сухите съставки. Отделно раз...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook