Close search

Минестроне здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Минестроне photo-credit Минестроне – италианска селска супа с пармиджано

Продукти

Начин на приготвяне

  1. От предния ден слагаме боба да се накисне в студена вода. 
  2. Нарязваме на ситно лука и праза и ги запържваме в зехтина, в голяма тенджера. Обелваме и измиваме картофите, доматите и моркова, нарязваме ги на ситно заедно със зелето. Добавяме ги в тенджерата и продължаваме запръжката бъркайки. Добавяме водата и боба, и оставяме да ври на слаб огън час и половина. 
  3. Измиваме ориза и го посипваме върху супата. Добавяме босилека и оставяме да поври още 25 минути. 
  4. Посипваме минестроенто с пармиджано, в момента на сервиране. 

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK