Close search

Минестроне по милански здравословноApple

5.0
от общо 127 гласа
Време: 45 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Минестроне по милански photo-credit Минестроне по милански с много зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Обелваме картофите, морковите и целината, и ги нарязваме на кубчета. 
  2. Почистваме зелето от външните листа и кочана, и го нарязваме на ивици. Зеления фасул начупваме на парчета. 
  3. Нарязваме сланината на ситно и я разтопяваме в олиото. Едро нарязания лук и зеленчуците запържваме в разтопената сланина. Доливаме бульона, подправяме със сол и черен пипер и оставяме да ври на слаб огън 15 минути. 
  4. Добавяме измитите ориз и грах, а след 15 минути добавяме и обелените и нарязани домати. 
  5. Поставяме ситно нарязаните билки и разбъркваме.
  6. Сервираме супата с черен хляб и настъргано сирене.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK