Close search

Мусака с кускус 

3.7
от общо 128 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 3

Мусака с кускус  photo-credit Вкусна мусака с кускус

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Задушаваме каймата в олиото и малко вода заедно със ситно нарязания лук. 
  2. Посоляваме и поръсваме с магданоза. 
  3. След това поливаме свареният кускус с половината от маслото. 
  4. В намазана с масло тавичка изсипваме половината кускус и върху него разстиламе каймата, и отгоре разпределяме останалият кускус. 
  5. Заливаме плътно мусаката с добре разбитите яйца, брашно и мляко. 
  6. Отгоре поръсваме с останалото масло. 
  7. Печем в силна фурна.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK