Close search

Омлет с тиквички и сирене

5.0
от общо 127 гласа
Време: 15 мин.
Ниво: лесно
Порции: 1

Омлет с тиквички и сирене photo-credit Ароматен омлет с тиквички и мащерка

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Измиваме яйцата в хладка вода. Почистваме и нарязваме тиквичките на тънки кръгчета. 
  2. В купичка смесваме яйцата и тиквичките.  
  3. Добавяме сиренето и овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. Разбъркваме внимателно. 
  4. Разтопяваме маслото в подходящ тиган на умерен огън. 
  5. Изсипваме яйцата равномерно по дъното на тигана. Внимателно повдигаме краищата на омлета със шпатула.
  6. Омлетът трябва да е готов, когато придобие лек златист цвят. 
  7. Сервираме.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Kulinaria.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK